2011. szeptember 23., péntek

Tatra Jasne Pełne

Tesztelés időpontja:

2011. augusztus 7., Tolna (dobozos)

Forrás: Napoje Do Domu
Ez a sör is a Żywiec birodalmat gazdagítja, úgy látszik ők is sok márkanév felett diszponálnak. A márkanév jelenleg a "Tatra", e szó jelentését tán senkinek sem kell magyarázni. Két változatot szereztem be belőle a lengyelországi átutazásunk kapcsán, ez az első versenyző, a másikról majd később. Sajnos a termék honlapja, mint más lengyel sörök esetében is, csak lengyelül érhető el, így kénytelen voltam online fordítók segítségét igénybe venni...

11,9 % szárazanyagtartalommal rendelkező pilzeni típusú sörrel van dolgunk, amelybe jótékony lelkek 6 %-nyi alkoholpoteciált helyeztek el. Pohárba kitöltve kellően fejlődő habhoz van szerencsénk, amely a dobozos termékeknél elvárható mértéknél lassabban esik össze szerencsére. Ízlelésnél nem jön elő a szokásos hiba, a fémíz, ez a sör már-már olyan, mintha üvegből töltenénk ki. Minőségre hozza a lengyel söröknél általam eddig megtapasztalt megbízható szintet, a közepesnél jobban teljesít.

Leginkább talán az egyensúlyát lehet kiemelni, nincsenek zavaró ízeltolódások, egy pilzenire felkészült fogyasztót semmiképpen nem ér csalódás. Ugyanakkor azt is el kell mondani emelett, hogy nem is tartogat különösebb izgalmakat. De ez csak zárójeles fanyalgás, ne vegye senki komolyan... Egészségünkre!

Megjelenés7
Íz7
Aroma és jellegzetességek7
Összhatás13
Összesen34
Régi értékelés szerint6,8

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése