2011. november 11., péntek

Bush de Noël

Tesztelés időpontja:

2010. január 12., Brüsszel (üveges)

Forrás: Belgian Family Brewers
Szintén karácsonyi sör, mint a Leffe Bière de Noël, sikerült a két tesztet ugyanaznap végrehajtani.... Meg kell mondamom, ez a sör már keményebb dió. Tudtam, hogy a Duboisson fivérek nem készítenek gyenge söröket, de ez még engem is meglepett.

A színe ennek valahol a vörös és az aranysárga között van, az íze pedig még nyomokban sem emlékeztet egy sörre. Valahol egy pezsgő és egy érett gueuze között helyezkedik el, s kimondottan jól fogyasztható ital. Azt azonban nem tudom javasolni, amit én tettem, hogy a Leffe után valaki még egy ilyet legurítson karácsonykor. Az meg már végképp a nonszensz kategóriája szerintem, hogy valaki arra vetemedjen, hogy egynél többet pusztítson el: garantált, hogy korábban jön meg neki a Jézuska… Ez is egy 7-es.

A sör alkoholtartalma 12%, az üveg űrtartalma pedig 02,5-ös, de nem is kell több...

Talán nem kiabálom el ismét, de tán ez az utolsó jegyzetem korábbról... Még egy megjegyzés: valamiért a blogger ezt a posztot visszaküldte az időben, pedig ma (2011.11.11.) tettem közzé, és most mégis november 7. lett a közzététel napja. Hogy miért, az ne kérdezzétek. Mindenesetre elég hülyén jön ki, hogy a Leffe posztra hivatkozok benne, ami a rendszer szerint majd csak később jön. De ott egye meg a fene, ez legyen a legkisebb bajom az életben... (Sikerült orvosolni a dolgot, frissítsünk...)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése