2011. május 18., szerda

Mort Subite Kriek Xtreme





Forrás: Ratebeer
A Brouwerij De Keersmaeker terméke ez is a többi Mort Subite sörhöz hasonlóan, bár a helyzet kissé ellentmondásos. Más források szerint az Alken-Maes a tulajdonos, majd megpróbálok igazságot tenni valamikor... Alkoholtartalma 4,3 %, lássuk az értékeléseket...

Tesztelés időpontja:
 
2007. szeptember 18., Brüsszel

Egy fokkal jobb, mint a sima változat, de 6-osnál azért többet ez sem ér. Ez is 25 cl-es palackban érkezik, mint a testvére, és hasonló paraméterekkel is rendelkezik. Csapolva szerintem ez a változat nem létezik, de nem is indokolja semmi, csak a gyümölcstartalma nagyobb, mint a másiknak. (Mégis csak van, ahogy az egy évvel későbbi teszt bizonyítja...)

Visszakóstolások:

2008. május 3., Leuven (csapolt)


Hát ez tényleg extrém, de szerencsére nem az ára. Palackozva már volt szerencsém ehhez a sörhöz, de ez a csapolt egész más. Szerencsére promótált termék volt, így olcsón meg lehetett kóstolni Leuvenben. Úgy vágytam egy hideg sörre, mint aki még sose ivott. Olyan jól esett leülni és kortyolgatni, hogy attól félek, túl sok szubjektív tényező megy bele az értékelésbe. De hát az egész szubjektív, úgyhogy mindegy. Nagyon gyümölcsös sört kapunk a két eurónkért, és a habja is megfelelő. De sokáig nem nézegettem… Erős 7-es.

2008. május 5., Brüsszel (üveges)


Ezt a sört már kóstoltam 2007. szeptemberében ampullásan Most igazán jónak éreztem, így megajánlok neki egy 7-es osztályzatot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése