2011. május 19., csütörtök

Charles Quint Ruby Red Beer

Tesztelés időpontja:


2007. szeptember 18., Brüsszel (csapolt)

Forrás: Haacht honlap
Érdekes egy sör, elvileg V. Károlyról (1519) van elnevezve, aki spanyol király volt, de vannak "némi" vonatkozásai a mai Belgium területén is...  Mély, vörösesbarna színe van, sűrű, ahogy kell. Alkoholtartalma nem túl tolakodó, 7 % (a mai változa 8,5 %-os), de azért nem ajánlanám, hogy betoljatok belőle éhgyomorra 5-6 korsóval. A Haacht terméke ez is. Egy 7-est bőven megér.

Visszakóstolások:

2008. január 12., Brüsszel (csapolt)


A mai napra csak egy visszakóstolás fért bele, ezt a sört már tavaly szeptemberben teszteltem. Akkor 7-est ért el a tízes skálán, és ezt a véleményemet ezúttal nem érzem szükségesnek revidiálni. Így marad az eredeti osztályzat...

2008. október 1., Brüsszel (csapolt)

Sokadszor kóstolom már ezt a sört, de még nem sikerült csalódnom. Ezúttal sem éreztem úgy, hogy rosszul választottam volna. Döbbenetes, hogy legalább fél órán keresztül beszélgettünk felette, de a habját teljesen a végére sem vesztette el. Az osztályzat 8-as, bárcsak itthon is lehetne kapni!

2009. május 23., Brüsszel (csapolt)

V. Károlyban nem lehet csalódni! Továbbra is korrekt ez a sör, bárcsak sose innék rosszabbat! Sajnos idehaza nem nagyon látom, hogy forgalmaznák, ahhoz meg azért messze van Belgium, hogy oda mindig kimenjek érte. 8-as!

2009. október 2., Brüsszel (csapolt, Le Fiacre)

Ez a sör valahogy mindig a Fiákerben kerül elém, egyszerűen kihagyhatatlan. De jó is volna, ha végre idehaza is lenne egy olyan forgalmazó! Egész biztos, hogy a törzsvásárlói körbe tartoznék! Ezúttal legyen egy 7-es.

2010. január 11., Brüsszel (csapolt)

Sokadjára, de hogy nem utoljára, az is bizonyos. Ezzel a sörrel nehéz betelni, és kagyló mellé egyszerűen zseniális. Ezúttal fokhagymás kagylót ettem, de úgy látszik mindegy, ehhez is passzol. 7-es.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése