2019. február 9., szombat

El Puente Mexikanisches Restaurant (Oberammergau, Németország)

Látogatás ideje:

2018. november 5.

Mexikói étterem Bajorország közepén? Ilyen is létezik? Igen, létezik, s bár magamtól sose mentem volna be, utólag nem bántam meg, hogy kipróbáltuk...

Oberammergauban nem ez az egyetlen hely, ami nem tipikusan bajor, valószínűleg a NATO iskola közelsége miatt sokféle stílus megél itt.

Ez a mexikói stílusú egység egy nagyon jó hely, csak az adagok irgalmatlan nagyok, de ezt tudjuk be a bajor hatásnak. Bordákat (oldalast) rendeltem csirkeszárnyakkal (érdekes párosítás...), hát brutális mennyiségű oldalast hoztak ki, a képek lent tán vissza se adják teljesen... Kértem két sört is hozzá, ezek korábbról ismert Hacker-Pschorr tételek (az egyik búza, a másik meg a dunkelweizen típusú sörük volt).

"Köretnek" csirkeszárny:)


Tán meglepő amit írok, de felírtam magamnak ezt a helyet, ha még eljutok valaha Oberammergauba, biztosan újra meg fogom látogatni...

2019. október 21.

Hát egy évet sem kellett várni a jeles eseményre, hogy visszatérjek ide... Kissé tanácstalan voltam a rendelésnél, így egy "vegyes" tálat kértem, amin sok minden volt, hát a kis csinos piros paprikákat nem lett volna muszáj feltétlenül megenni...Elérhetőségek:

Cím: Daisenbergerstraße 3, 82487 Oberammergau, Németország
Web: http://www.elpuente-oberammergau.de/
Tel: +49 8822 945777

Nyitvatartás:

Hétfő  - Szombat: 18 - 01
Vasárnap: Zárva

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése