2011. október 6., csütörtök

Brauer

Tesztelés időpontja:

2011. augusztus 10., Tolna (dobozos)

Forrás: Sörtesztek blog
Egy újabb versenyző az olcsó sör kategóriából... Sajnos sziszifuszi erőfeszítéseim ellenére nem tudtam kideríteni, vajh ki állhat gyártóként a sör megett, ugyanis a dobozon található információmorzsák csak annyit árulnak el, hogy a származási hely "EU". (Egyes források szerint ez egy lengyel lager, de bizonyosat senki nem tud...) A magam részéről ezzel már nagyon tele vagyok, miért nem lehet felvállalni, és feltüntetni a gyártó nevét?

Az alkoholtartalma 4 %, így gyorsan besoroltam a könnyed sörök közé, s ezzel nem is tévedtem nagyon. Ízlelésre kicsit vizesnek tűnik, de ha korrekt akarok lenni (márpedig miért ne akarnék...), akkor azt kell mondanom, hogy bizony ez a "nevesincs", a gyártója által "szégyellt" sör simán megüti a kis hazánkban licensz alapján "nagynevűként" elkönyvelt sör szintjét, és neveket most direkte nem említenék... Mondom, simán. S ezzel nem mondtam azt, hogy ez a sör bitang jó lenne, sőt, ez a kritika a többieknek szól.

Dicséretes az is, hogy nem raktak kukoricadarát a sörbe (legalábbis a dobozon nem szerepel...), részemről ezért is plusz pont jár. Amin tán lehetne javítani: ha kevésbé érezném vizesnek, akkor tán nem csak fűnyírás közben jutna eszembe inni ilyet. No meg ha nem lenne annyira édeskés, az is jó lenne...

Megjelenés5
Íz6
Aroma és jellegzetességek4
Összhatás10
Összesen25
Régi értékelés szerint5

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése