2018. március 3., szombat

Restaurante El Puerto (Finisterre)

Látogatás időpontja:

2017. szeptember 19.

Aznap nem mondhatnám, hogy rengeteget gyalogoltunk (Cee-ből indultunk reggel), de érdekes módon a világítótorony megtekintése után mégis jól esett egy kis pihenő a vacsora előtt.

Mondjuk az is igaz, hogy az előző nap több volt, mint 40 km, és az még benne volt a lábainkban. Kedves amerikai barátom kicsit többet lustálkodott, így én közben felderítettem a kikötőt, és szállásadónk javaslatára ezt a helyet választottuk ki... 

A kikötő nem túl nagy (körülbelül három-négy étteremnek van hely...), így nem is nagyon tudtam elvéteni a javasolt éttermet. Kellemes klíma volt a teraszon, gyenge szellő, naplemente, mi kell még? Mondjuk egy üveg spanyol vörösbor...

Igen, aznap este nem ittunk sört, ellenben kipróbáltunk rengeteg mindent...A zamburiñas már nem volt újdonság akkor, de ez volt az első hely, ahol ekkora tállal kaptunk viszonylag tűrhető áron, így nem tudtuk kihagyni...No meg a navajas... Én már nem kértem volna, de Gary ragaszkodott hozzá, így nem volt választásom:)


Ez persze csak akkor derült ki, amikor a főfogást már megrendeltük... Igazából nem tudtuk, hogy mit fogunk kapni. Az étlap nem volt túl beszédes ezzel a fogással kapcsolatban, csak azt tudtuk meg a pincértől is, hogy fehér húsú hal lesz különböző zöldségekkel, krumplival és tojással. Ja, és elvileg a levesek között szerepelt, hát ez nagyon nem az volt...:)


Elérhetőségek:

Paseo Ribeira, s/n, 15155 Finisterre, La Coruña, Spanyolország
+34 637 84 59 21

Nyitvatartás:

10-24 (minden nap)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése