2018. március 1., csütörtök

Majorka Kávézó (Budapest)

Látogatás időpontja:

2015. augusztus 27.

Csak utólag tudtam meg, hogy a Majorka alapvetően "kávézó" (legalábbis névileg...), más kérdés, hogy senkit nem láttam kávéval ücsörögni a teraszon...

A Szilágyi Erzsébet fasoron lévő kerthelyiség mellett már többször elmentem tömegközlekedéssel, de aztán 2015 nyarán alkalom nyílt meglátogatni itt is, jó okot szolgáltatott erre Észtországban megismert barátaimmal rendezett rögtönzött baráti összejövetel..

Akkoriban néhány csapolt sör volt a kínálatban, sajnos a belinkelt honlapon az esetleges változtatásokról nem lehet nagyon olvasni...

Én egy Dreher Bak mellett kötöttem ki akkor (sokszor tesztelődött már...), és egy jalapeno-s hamburger mellett (többféle is van az étlapon). A krumpli fagyasztott volt, a hamburgerrel alapvetően nem volt gond semmi (tán a buci lehetne házi...).

A pár órás ott tartózkodás alatt az tűnt fel, hogy leginkább a környékbeliek járhatnak ide, plusz még a biciklizésben vagy futásban elcsigázott sportosabb egyének, akik a letudott táv után szép nyugisan megérdemelten elfogyasztanak egy hideg italt...Elérhetőségek:

Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 16, 1126
+36 (1) 224 0055
http://www.majorka.hu/

Nyitvatartás:

Vasárnap - Szerda: 12-24
Csütürtök - Szombat: 12-02

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése