2012. március 9., péntek

Kalnapilis Pilsner

Forrás: PolarBeer
Tesztelés időpontja:

2012. február 7., Vilnius (dobozos)

A litvániai tesztek nem fogják kronológiailag követni az eseményeket, de ez tán nem is baj. Az mindenesetre biztosnak látszik, hogy a kocsmakultúrai élmények taglalására mostanság nincs időm, pedig meglátogattam Vilniusban több érdekes helyet is.

De térjünk rá erre a sörre. Nem az első Kalnapilis sör, amivel dolgom van, a gyártóról némi információ található az előbbi linken. Szóval két sört már kóstoltam tőlük, s hogy teljesen őszinte legyek, még nem sikerült elkápráztatniuk, és azt gondoltam, hogy talán majd most. De nem. Igazából ez volt a cégtől a legrossszabb próbálkozás eleddig, nagyon erőlködnöm kéne, ha bármi pozitívat ki akarnék emelni.

Tucatpilsner ez a doboz ugyanis, semmi több. Jellegtelen ízvilága van sajnos, és igazából csak az vitt rá, hogy megigyam, mert nagyon szomjas voltam egy fárasztó nap után. Egy árnyalattal van csak a gyenge kategória felett, s csak a harmónikusnak mondható utóíz miatt nem húztam le nagyon. Ott mintha éreztem volna némi finoman komponált kesernyésséget. Azt hiszem csapoltan is meg kéne kóstolni, aztán újra véleményt formálni...

Megjelenés 4
Íz 5
Aroma és jellegzetességek 4
Összhatás 9
Összesen 22
Régi értékelés szerint 4,4


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése