2018. április 7., szombat

Beatnik Brewing Collective Blonde Export Stout

Tesztelés időpontja.

2018. április 5., Budapest (üveges)

Amikor megláttam a címkét, kiszakadt belőlem ugyanaz, mint egy kedves barátomból, hogy WTF? Mi az, hogy blonde stout? Erre mondják egyesek, hogy ilyen állat pedig nincs...

A Brwedog mégis úgy gondolja, hogy van. A saját kis "Equity Punk gypsy brewery" képződményük, a Beatnik Brewing Collective 2017-ben gondolt egy nagyot, és úgy dntöttek, hogy legyártanak egy "stout"-ot sötétebben pörkölt maláták nélkül, és a blonde ízvilágát némi kakaóval, kávéval, vaníliával és füstölt malátával egészítik ki, remélve hogy elérik a stout ízvilágát.

Jelentem ez nem jött össze, cserébe a leírás nélkül is éreztem a kakaót és a kávét, no meg a füstös ízt. Különlegesnek különleges, de nem stout és nem is blonde, az 100 %.

Megjelenés6
Íz7
Aroma és jellegzetességek 7
Összhatás14
Összesen34


The Equity Punk gypsy brewery pf the Brewdog - Beatnik Brewing Collective - voted for this recipe as their 2017 annual brew. A blonde stout brewed to export strength, the stout character comes from extra ingredients instead of dark malts. Cacao, coffee and vanilla all play a role alongside oats and smoked malt to give depth and complexity.

The Beatnik Brewing Collective provided a really strange beer with some cocoa, coffee signs (?). Not so bad... 


Appearance (1-10)6
Taste (1-10)7
Aromas and other characteristics (1-10)   7
Overall (1-20)14
SUM (1-50)34



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése