2012. október 31., szerda

Līvu Tradicionālais

Forrás: Sajnos ismeretlen
Tesztelés időpontja:

2012. július 27., Várpalota (dobozos)

Hát akkor legyen még egy lett sör, s lassan vége a sornak... (Legalábbis egy időre, a tervek szerint januárban Rigába utazom ismét, úgyhogy lesznek újabb tételek bizonyosan.)

A Līvu is előkerült már egyszer a blogban, ez immáron a második sör, s ez valószínűleg azt jelenti, hogy ez a gyártó sem fogja elkerülni a sorsát, hamarosan egy részletes poszt elé is néznek majd. Említettem már a múltkor, hogy a gyártó honlapja nem büszkélkedhet azzal, hogy a dizájnelemekben és tartalomban túlzásokba esne a hivatalos weboldalon, de aki mégis ingerenciát érezne rá, lett és/vagy orosz nyelvtudással felvértezve körülnézhet itt.

A Tradicionālais egy erős lager sör, 6 % alkohollal bír. Ebből is készült kétliteres kiszerelés is, nekem a dobozos verzióval sikerült találkozni. Felbontás után az illata egy jó pilzeni típusú sört idéz, habja viszonylag van, bár hamar el is tűnik. Ízlelésre erős, tartalmas sör bontakozik ki, bár a komló kesernyésségét kicsit azért hiányoltam. Mert az szinte nincs is. Mégis kialakul valamiféle harmónia a sokadik korty után, úgyhogy nincs szívem lehúzni...

Megjelenés 7
Íz 6
Aroma és jellegzetességek 6
Összhatás 12
Összesen 31
Régi értékelés szerint 6,2

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése