2017. október 12., csütörtök

Beachclub TWINS (Hága)

Látogatás időpontja:

2017. szeptember 25.

Ismét Hágában jártam (immár másodszor) és sikerült néhány új helyet is megtalálnom, illetve kipróbálnom... Első este rögtön ezt az egységet a tengerparton (Scheveningen), az egész napos utazás után megéhezve...

Mondjuk nem mondom, hogy a falnak lehet menni azoktól az adagoktól, amiket itt mérnek... Úgyhogy a vacsora után kénytelen voltam még egy sültkrumplit megenni, nem reklámozom, hogy hol...:)



Könnyen megtaláljátok a helyszínt a sétányon, csak ezeket az eszement szobrokat kell keresni, pontosan ezek vonalában van. A személyzet nagyon kedves, és amíg kitaláltam, hogy mit is kéne enni (nem volt túl bő a választék...), addig rendeltem egy olyan sört, amit addig még nem ittam:

Wieckse Witte

A Wieckse sörei már nem ismeretlenek itt (ha nem csalódom, épp Hágában ittam az utolsót...), ez éppen egy kellemesen gyümölcsös búzasör volt, csak a pohár volt a szomjamhoz mérten túl kicsi:)



Megjelenés7
Íz8
Aroma és jellegzetességek 8
Összhatás16
Összesen39


Really goof abd fruity witbier 7,8,8,16





Appearance (1-10)7
Taste (1-10)8
Aromas and other characteristics (1-10)   8
Overall (1-20)16
SUM (1-50)39

Igazából kagylót szerettem volna enni, de csak nyers osztriga volt, arra meg még mindig nem vagyok lelkileg felkészülve, így maradt a "vegyes halas tál", amibe mint látszik, került más is... Hát ettől mint írtam nem laktam nagyon jól, de legalább finom volt... Mindenesetre éhesen ide még egyszer nem vetődöm be, annyi bizonyos...



Zárásképpen még ittam egy kis csapolt Amstelt is, de arra kár szót vesztegetni is...

Elérhetőségek:

E-mail: info@twins.nl
Tel: +31(0)6-13449203
Web: https://www.twins.nl/en/
Cím: Strandweg 24, 2586 EK Den Haag, Hollandia

Nyitvatartás:

Március 5-től október végéig, minden nap 09:00 - 02:00

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése