2016. augusztus 28., vasárnap

Pivní Ráj - Jihlavská Hospoda

Látogatás időpontja:

2015. április 23.

A Jihlavában történt rövid látogatásunk kapcsán ez volt az utolsó hely, amit a vacsora előtt meglátogattunk, de mivel addigra már megkóstolgattam jó pár sört, itt már ennem is kellett valamit...

A három hely közül ez volt a legfiatalosabb (a törzsközönség is itt volt legközelebb a huszonéves korosztályhoz), még az étlap is egy tablet... A főtértől egyébként egyáltalán nincs messze, mondhatni annak egy eldugott sarkában van.







Az asztalokhoz a székek bárszék jellegűek, és az asztalok is nagyjából 120-140 centi magasak. Rengeteg sörcsap van, s mivel kissé meg voltam fáradva addigra már, én csak egy sört kértem, de az legalább helyi volt:

Pivní Ráj Rudolf III. polotmavý ležák





Őszinte legyek? Nem nagyon ízlett ez a sör. A gránitszerű szín és hab teljesen jó, de a félbarna szerű ízvilág jelen esetben nekem túl édes, a végét meg is hagytam...


Megjelenés7
Íz5
Aroma és jellegzetességek   5
Összhatás10
Összesen27

De legalább ettem is valamit, mint korábban jeleztem, jelesül egy hermelint. Ez volt az első találkozásom ezzel a gasztronómiai alkotással, amely tulajdonképpen fűszerekkel és ecettel, olajjal, hagymával érlelt camambert sajt, sör mellé kiváló:







Azt hiszem ez a hely is azok közé tartozik, ahová simán vissza lehetne még menni...


Elérhetőségek:


Pivní Ráj - Jihlavská Hospoda
Tolstého 2, 586 01 Jihlava
Telefon:  +420 733 691 690   
Email:  info@pivniraj.com
Web: https://pivniraj.com/en/


Nyitvatartás:


Hétfő - Csütörtök: 14 - 01
Péntek: 14 - 02
Szombat: 16 - 02
Vasárnap zárva

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése