2016. augusztus 9., kedd

Lervig Lucky Jack


Tesztelés időpontja:

2016. július 14., Tallinn (üveges)


Mivel ez az ezredik sörzeszt a blogban, úgy döntöttem, hogy valami egyedit választok, hamarosan ki is fog derülni, hogy miért. No persze ezernél már bőven több sört kóstoltam életemben, de a blogot még "csak" öt éve írom... Mindenesetre jár egy kicsi ünneplés:

1000!!!!!!!!:)))

Szóval a Hell Huntban (Tallinn) járva újabb országot sikerült rákerítenem a Sörtérképemre, innentől Norvégia zászlaja is vígan lobog a térképen.

A Lucky Jack a Lervig Aktiebryggeri nevű főzde terméke (Amriacan Pale Ale), amely mikrofőzde Stavangerben, sajnos weboldalt nem találtam hozzájuk. 4,7 % alkoholtartalom,). Eredetileg egy gyümölcsös nyári sörnek volt tervezve Citra és Amarillo komlókkal, aztán ettől az évtől kezdve megfejelték még a receptet grapefruitlével is... A Pilsner és Caramel malátákat Perle, Citra, Amarillo, és Chinook komlók egészítik ki immáron, harmonikus egységgé kovácsolva az italt.

Nem túl erős ital tehát, tényleg könnyed nyári sörre, és a Citra komló egyértelműen átjön, a tropikus gyümölcsösséggel együtt. Jó!


Megjelenés6
Íz6
Aroma és jellegzetességek   7
Összhatás13
Összesen33

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése