2016. május 28., szombat

Fradi Sör

Tesztelés időpontja:

2015.szeptember 27., Budapest (dobozos)

Pécsi Sörfőzde kapta azt a fantasztikus lehetőséget, hogy megalkossa a Fradi hivatalos sörét, számomra ez azt az üzenetet hordozza, hogy a legnépszerűbb klubcsapat nem hajlandó áldozni arra, hogy a fémjelzett névhez egyedi minőséget gyártó partnert találjon.

Félreértés ne essék, eszem ágában sincs a pécsi gyárat bántani, de azt ki merem mondani, hogy a nagy magyar gyártók lager típusú sörei nem a legszofisztikáltabb söripari termékek a magyar piacon. S ha én a Ferencváros marketing csapatának oszlopos tagja lennék, én egy egyedi ízvilágú sört keresnék és tennék etalonná a csapat számára, s egyúttal felvállalva esetleg azt a konfliktust is, hogy tán egy szokatlan ízvilágú (de kiváló minőségű!) sörrel esetleg megosztó sörré váljon a Fradi sör, és ne adj isten ne szeresse mindenki...

A Fradi viszont nem ebbe az irányba indult el, egy olyan sör van a dobozban, amely még a Szalon ízvilágát sem közelíti meg, egyszerű tömegtermék. Több szót nem is érdemes vesztegetni rá. (A habja például 1, 7567 szekundum alatt vált semmivé. Igen, mértem...)





Megjelenés3
Íz4
Aroma és jellegzetességek   4
Összhatás7
Összesen18



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése