2016. május 23., hétfő

Hopfanatic American Pale Ale

Tesztelés időpontja:

2015. június 11., Budapest (üveges)

Ezt a sört egy Cafe Alibi nevű helyen sikerült abszolválni a belvárosban, de mivel mást nagyon nem fogyasztottam, s képeket sem nagyon készítettem, így most külön kocsmalátogatós poszt erről nem fog készülni, ha nagyon nem bánjátok... Ezen döntésemet még jobban megerősíti, hogy a fenti link szerint a hely januártól be is zárt, tehát úgyis csak múltba révedezés lenne...

Szóval egy APA a Hopfanatic-tól, de előrebocsátom, hogy ez az APA nekem inkább volt IPA jellegű, mint APA (kezdek elveszni a hárombetűs rövidítésekben, csak el ne írjak valamit...). A Hopfanatic-tól már több sört is kóstoltam, amelyek egész jók voltak, ez az APA viszont nem nyújt olyan kimagaslót, viszont egy kellemes ivósörnél mindenképpen magasabb színvonalat képvisel.



Nem beszélve arról, hogy a többi kézműves sörrel összehasonlítva elég barátságos áron hozzá lehet jutni, így ár-érték arányban mindenképp egy egész jó választás szerintem. Ízre tehát egészen IPA szerű képződmény, kellemesen lágy és gyümölcsös, nem túlzottan kesernyés. Színre aranysárgásan opálos, a habja ehhez a szerkezethez passzol, szerintem arra sem lehet panasz. (Alkoholra 4,5 %.)


Megjelenés7
Íz6
Aroma és jellegzetességek  7
Összhatás13
Összesen33



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése