2015. február 22., vasárnap

Brālis Tumšais

Tesztelés időpontja:

2015. november 9., Tallinn (üveges)

Hát Bernhards barátom már biztos csuklik Tallinnban vagy Rigában, de annyi baj legyen, ennyi emlegetés ráfér...:) A normál és a bitter sör tesztje már megjelent itt a blogon, most pedig az átalam utoljára tesztelt tételt nézzük meg, a barna sörüket (szűrt verzió), de gondolom a tumšais szó után ez maximum már csak az olvasni tudó medvefókáknak meglepetés, vagy tán nekik se...

Nem gyenge alkoholilag (6,6 %), de Lettországban ez a normális, no meg nálam is. Ennek ellenére ízre mintha nem lenne meg a megkívánt mértékű szárazanyagtartalom, azaz nem fedezhető fel az általában tetten érhető egyenes arányosság a két jellemző között. Ha irdatlan pofátlan akarnék lenni, még azt is írhatnám, hogy a lájtos szó is alkalmazható lenne a nedűre, de azért ez tényleg túlzás lenne.

Vitán felül ez a legjobb sör a gyártótól, amihez eddig szerencsém volt, egy kicsikét karamellás (édes) jelleg, s néha azért egy csöpp kesernyésség is áthallik a buborékok között, amikből érzésem szerint kicsit több van a kelleténél.

Megjelenés7
Íz6
Aroma és jellegzetességek   6
Összhatás11
Összesen30

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése