2022. március 15., kedd

Kis Rigó Vendéglő (Pilisszentlászló)

Látogatás időpontja:

2008. április 20.

Ejh, de rég is volt, amikor az OKT ezen részén baktattunk szomjasan és éhesen, és kerestünk valamilyen forma etető helyiséget... Mindenesetre ez a szakasz (Pilisszentlászló környéke) nagyon szép része az egész útvonalnak, és ráadásul viszonylag könnyen meg is közelíthető, ajánlom mindenki figyelmébe...






Kis Rigó vendéglőnek hívják azt a helyet, ahová végül Pilisszentlászló közelében betértünk. A hozzá vezető út egy darabig széles szekérúton haladt, és kis idő elteltével átkeltünk egy hangulatos kis fahídon a Bükkös patak felett. A falu határát szinte váratlanul értük el, ahogy a civilizáció szegélyét nyaldostuk, rögtön elénk toppant a vendéglő. 

Még az ebédeltetési időszak elején jártunk, nem sokan múlatták az időt odabent. Szép nagy terasz van, az idő is jó volt, így eszünkbe se jutott behúzódni az épületbe. Az étlapot böngészve a bőség zavarával kellett szembesülnünk, s végül egy pacalpörköltet és egy füstölt tarjával és juhtúróval töltött panírozott tekercset neveztünk meg támadási felületnek.

Az első korty sör után megindult az áradat. Addig csak két asztalnál ültek rajtunk kívül, hamarosan nem volt szabad asztal. Ehhez képest viszonylag sokat kellett a kajára várni, de megérte. 

Egyetlen dolog késztetett minket távozásra, a hátralévő kilométerek, egyébként még ellettem volna ott pár sör erejéig.  Nagy volt az öröm, amikor otthagytuk az asztalt, ahogy kifordultunk a kapun, már egy hely sem volt ott szabadon... 

Elérhetőségek:

Cím: Pilisszentlászló, hrsz. 1168/A, Sikárosi út, 2009 Magyarország
Web: http://kisrigovendeglo.eatbu.com/
Tel: +3626338188

Nyitvatartás:

Vasárnap - Csütörtök: 08:00 - 20:00
Péntek - Szombat: 08:00 - 22:00

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése