2021. január 19., kedd

Peps (Tallinn)

Látogatás időpontja:

2020. november 9.

Ebben az időszakban éppen megint lehetett éttermeket és egyéb vendéglátó egységeket látogatni Tallinnban, így ebédszünetben bejöttem ide...

A közelben dolgoztam akkor egész nap, és csak rövid időm volt az ebédre, így reméltem, hogy adnak valami napi menüt... A belvárosban van ez a kellemes kávézó, a közelben sok irodaház van, így jó érzékkel álmodták meg ezt a helyet. 

A napi menü (és maga az étlap is általánosságban) kissé drága, de valószínűleg ez a célközönség miatt van így... Napi ajánlatot ettem tehát, ami milánói szósz volt húsgombóccal aznap, hát ilyet sem hallottam még. Közepesen volt fűszerezve, a szósz kissé sótlan. A kiszolgáló személyzet viszont nagyon kedves, a végén még adtam borrvalót is...

A kézműves sör kínálat változatos, vannak Pühaste és Tanker sörök, sajnos mindet ittam már, meg hát egyébként is munkaidő volt ...2021. feburár 12.

Mivel 2021 elején is még lehetett éttermeket látogatni Tallinnban, egy gyors ebéd erejéig aznap is beugrottam. A napi ajánlat akkor még nem készült el (nem volt még dél sem), így kényteen voltam az étlapról válaszatni. Amikor megláttam, hogy bárányburger is van, már nem is volt kérdés, hogy mit fogok enni... Medium sütéssel kértem, tökéletesen sütötték meg, és még a fűszerezés sem volt elrontva...Szerencsére még a végére sem lett száraz...Elérhetőségek:

Cím: Kentmanni 10, 10141 Tallinn

Tel: +3726011156

Nyitvatartás:

Kedd - Szombat: 11:00 - 23:00

Vasárnap - Hétfő: 11:00 - 21:00


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése