2019. augusztus 30., péntek

Kertem (Budapest)

Látogatás napja:

2019. június 28.

Nem első látogatás volt ez ebben az egységben, első alkalommal még akkor jártam náluk, amikor még a Városligetben egy másik helyszínen voltak.

Itt az "új" kerthelyiségben immáron második alkalommal voltam, és a koncepció továbbra is a régi. Van egy szép nagy söntéspult (ez látszik a háttérben a képen), ahol nagyjából négy-öt féle sört csapolnak (jobbára klasszikus stílusú söröket, de van Hoegaarden is).

Emögött van még egy bódé, ahol a rágcsálnivalóktól különböző ételeket lehet megrendelni, nekem a kedvencem a balkán burger tőlük: tulajdonképpen egy grillezett hús, némi zöldséggel és egy egészen vállalható bucival (képem sajnos nincs róla).

Ez éppen egy Hoegaarden...
Mivel kerthelyiség, az egyetlen zavaró tényező a dohányzás, de hamar viszi a szél azt is, mert nagy a tér, így igazán kellemes délutánokat (estéket) lehet itt eltölteni az öles fák alatt, még a legnagyobb kánikulában is. A személyzetre pedig semmi panasz nem lehet, nagyon kedvesek. Mi kell még? Már most újra leülnék oda egy sörre, ha lenne rá idő és jó társaság...

Elérhetőségek:

Cím: Budapest, Olof Palme stny. 2, 1146 Magyarország
Tel: +36 70 202 7484

Nyitvatartás:

Minden nap: 11:00-04:00

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése