2016. július 3., vasárnap

Aprily Stanley Nr. 7

Tesztelés időpontja:

2016. május 12., Budapest (üveges)

Az Aprily Craft Beer számomra teljesen ismeretlen entitás, s hiába próbáltam sok mindent megtudni, csak a belinkelt Facebook oldalt találtam, ahol a kövdtkező mottó olvasható: "Minőségi, kisüzemi söröket készítünk és ettől boldogok vagyunk !" Hát ez engem is boldoggá tenne, tehát a kezdet jó, de az információéhségem mondhatni nem lett kielégítve, sőt.

Ha a sör Ratebeer oldalának hinni lehet, akkor a sört a Reketye főzde készíti (tippelem bérfőzésben), de aztán itt tényleg meg is állt az információáradat, bár annyi még bizonyosnak tűnik, hogy ez a főzde első söre. 5,5 % alkoholtartalmú APA-ról van szó, s nagyon remélem, hogy nem ez volt a készítők utolsó próbálkozása.

Ugyanis a főzet egy kellemes gyümölcsös (leginkább aszalt szilva érződik nekem) APA, üde színvilággal (eperszörp vagy lekvár jellegű színvilág...), mellette pedig gazdag illattal és aromával rendelkezik, s kimondottan harmonikus komlós utóízzel. A sör címkéje is megragadott rögtön, a készítők tájékoztatása szerint Baranyai András illusztrációja, amely megidézi Stanley Kubrick vizuális világát.



Megjelenés7
Íz7
Aroma és jellegzetességek     8
Összhatás15
Összesen37



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése