2023. január 23., hétfő

Várfaló (Várpalota)

Látogatás időpontja:

2022. július 28.

Váratlan ebdére ugrottunk be ide (hirtelen indokolatlanul megéheztünk...), s ha már ott voltunk, egy új sört is megkóstolhattam a szomszéd (vár)megyéből... Tán nem meglepő, de az entitás a várpalotai vár mellett található...

Cecei Szűretlen IPA

Na jó, ez nem teljesen igaz, mert egy kicsivel korábban csapoltan Budapesten már kóstoltam ezt a sört a Cecei Sörüzemtől... Ezen a nyáron több helyen is láttam a söreiket feltűnni egyébként. Kellemes textúrájú IPA, kellemes illattal és aromával.

Megjelenés6
Íz8
Aroma és jellegzetességek 7
Összhatás14
Összesen35


IPA by the Cecei Sörüzem (Hungary), nice aroma and smell, smooth.


Appearance (1-10)6
Taste (1-10)8
Aromas and other characteristics (1-10)   7
Overall (1-2014
SUM (1-50)35


Az egységet tekintve: egy kulturált büfé, ahol a pultnál kell rendelni, de üres asztalt kihívást találni, főleg ebédidőben... Én sima rántott szeletet ettem, aminél szóltak előre, hogy mirelitből készül, de jó a minőség (az is volt). Ezt díjaztam, mert más hasonló helyeken korábban nem nagyon szerettek sz ilyesmiről tájékoztatni...

A többiek az étlapon szereplő boxokből választottak (több fantázainév is van...), azok is finomak voltak az elmondásuk szerint.


Tökéletesen megfelelt összességében a Várfaló egy gyors ebédre, simán el tudom képzelni, hogy visszatérjünk ide...Elérhetőségek:

Cím: Várpalota, Táncsics Mihály u. 15, 8100 Magyarország

Telefon: +36203658160

Nyitvatartás:

Átmenetileg zárva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése