2017. december 5., kedd

Mäetaguse mõisa hotell & SPA

Látogatás időpontja:

2013. június 27.


Abban az évben nyáron eltökéltük, hogy körbejárjuk Narvát és környékét, de előbb a Peipsi tó környékén töltöttünk egy-két napot, ahol ezt a szállást találtuk.

Megérkezéskor ebédeltünk, majd látogatást tettünk a Selisoo mocsárban, ami mondhatni elég emlékezetesre sikeredett: életemben nem áztam még el annyira, mint akkor, gyakorlatilag minden ruhaneműnkből facsarni lehetett a vizet, mintha beültünk volna egy mosógépbe...

De térjünk vissza a hotelre. Mint a nevéből látszik, van egy medencés része, amit jól kis is használtunk az elázás után, de van egy jó étterme is, ami nem túlzottan drága.

A fokhagymás kenyerük egész kiváló és a gombakrémleves is (a lányom kérdezte is a receptet, de a felszolgálók nem nagyon voltak közlékenyek a témában...), ami akkora adag volt, hogy hárman is tudtunk belőle kanalazni...


A lazac tán kicsit sós volt és a tésztát egy kicsit tán meg is égették, de összességében az is elfogadható volt. Sörben nem nagyon volt azonban választék: az A. Le Coq üveges normál és barna söre volt, és vége. Valószínűleg most már más lehet a kínálat, Észtországban is kíméletlenül végigsöpört a sörforradalom az elmúlt években...Elérhetőségek:

Cím: Pargi 1 Mäetaguse, 41301, Mäetaguse vald, Ida- Virumaa
Telefon: +372 333 1150 és +372 53035436
Fax: +372 333 1177

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése