2015. június 18., csütörtök

Paulaner FC Bayern München Fanbier

Tesztelés időpontja:

2014. szeptember 27., Budapest (üveges)

Nemcsak a rockbandák gondolják úgy, hogy a nevükkel el lehet adni akár egy sört is, a népszerű sportentitások (különösen a futballcsapatok, ahol a rajongók körében ugye nem népszerű társadalmi viselkedésforma az absztinencia...) is tevékenyen megpróbálják kivenni a piacból a részüket, s különböző alkoholtartalmú italokkal bombázni a nagyérdeműt.

Így van ezzel a méltán népszerű bajor klub is, az FC Bayern München, akik a sörüket többféle címkézéssel terítik, néhány népszerűbb játékos külön címkét kapott. Nekem éppen egy olyan verziót sikerült tavaly beszereznem, amelyiken Thiago virít, de igazából nekem az annyira mindegy volt, mint a vidráknak a BUX index...

A sör a Paulaner és a klub együttműködésének eredménye, többféle forrás lelhető fel erről, s a legvalószínűbb, hogy a Münchner Hell van töltve a palackba, 5,5 % alkohollal. Ez az utolsó információ azonban ennek némileg ellentmondani látszik, ugyanis az eredeti Paulaner sör csak 4,9 % alkoholt tartalmaz. Mindenesetre azzal összehasonlítva a focis sör egyértelműen hígabb, s azt kell mondanom, hogy nem üti meg az általános Paulaner színvonalat.



Ha Paulaner sört szeretnétek inni, véletlenül se ezt válasszátok...


Megjelenés5
Íz4
Aroma és jellegzetességek   4
Összhatás8
Összesen21

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése