2017. június 2., péntek

Black Cab Burger

Látogatás időpontja:

2016. november 3.

Volt egy jól megtervezett sörözésünk aznapra a közelben (egyszer majd arról is írok persze...), így táplálkozási céllal meglátogattuk ezt a helyet előtte, a magam részéről nem is bántam meg...

A srácok nagyon vendégszeretőek, s azt hiszem kedves barátom is meg fogja emlegetni ezt a helyet, az is bizonyos. A kolléga nagyon bírja a csípőset, és azt kérte, hogy a burgerét 10-es skálán 7-esre legyenek szívesek elkészíteni, de a végén fel kellett adnia...:)

Nem tudom, hogy az egység névválasztásánál mennyire játszott szerepet a Fuller's legendás söre, mindenesetre én úgy veszem, hogy igen...

Én egy alapburgert kértem (kisebb változat), de ez is elégséges, ha épp nem vagytok nagyon, de nagyon éhesek... Volt hozzá egy kis krumpli is mint látszik, s ha már eszem, akkor iszom is (ezt a mondatot schmitteltem, de akkor is tetszik...)

Fuller's London Porter

A Fuller's remeke ez a sör, s ha belegondolok, rosszat nagyon még nem ittam tőlük. Enyhén vizes érzet kapott el elsőre, de pár korty után realizálnom kellett, hogy ez bizony egy remek porter, még akkor is, ha testességben elsőre kicsit többet vártam volna.



Megjelenés7
Íz7
Aroma és jellegzetességek 8
Összhatás15
Összesen37


At the first couple of moments, it was slightly watery but finally I have to admit, that is is a great porter by the Fuller's brewery from England. Great.



Appearance (1-10)7
Taste (1-10)7
Aromas and other characteristics (1-10)   8
Overall (1-20)15
SUM (1-50)37



Elérhetőségek:

Cím: 1095 Budapest Mester utca 46.


Nyitvatartás:

Nyitva minden nap 11-24 óráig...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése