2017. július 17., hétfő

BrewDog Kingpin

Tesztelés időpontja:

2017. június 21., Budapest (üveges)

Most hogy a BrewDog elindította az amerikai befeketetési kampányát is, lehetőségem nyílt egy 40 %-os kupont felhasználni, így rendeltem néhány sört (többek közt ezt is).

A Kingpin azért keltette fel az érdeklődésemet, mert azt írták, hogy lager, azt meg ugye a BrewDog nem nagyon csinál. Alkoholra 4,7 % (normál), a kesernyéssége már túlmutat egy lageren (IBU 40), malátából pedig Pilsner, Pale, Cara és Munich  van benne. Komlóból mennyiségre nem spóroltak, viszont "csak" Magnum és Perle van benne.

Illatra enyhén komlós és citrusos, ízre leginkább komló, a háttérben élesztő és citrom, és pár korty után füstölt hal. Igen, jól olvastátok. Kellett hozzá idő, hogy rájöjjek, mit is érzek, de nekem ilyen emlékeim támadtak tőle.

Van belőle még egy üveggel, de nem fogok rohanni, hogy felbontsam, nem hagyott bennem a sör katartikus élményeket. De majd tán a következők...


Megjelenés6
Íz6
Aroma és jellegzetességek 6
Összhatás13
Összesen31


Unusually a lager beer beer from the BrewDog (ABV: 4.7%, OG: 1044, IBU's: 40) with Pilsner, Pale, Cara and Munich  malts. There are a lot of hops (Magnum, Perle), the beer is hoppy, citrus, yeasty and sometimes smoked fish odor:) Not bad, but won't be my favourite.







Appearance (1-10)6
Taste (1-10)6
Aromas and other characteristics (1-10)   6
Overall (1-20)13
SUM (1-50)31



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése