2017. december 22., péntek

Tanker Craft FM


Tesztelés időpontja:

2017. december 2., Tallinn (üveges)

A Craft FM a Tanker főzdétől egy érdekes koncepció szerint készül... Képzeljük el az egész elérhető sörtípus-skálát úgy, mintha a befogható rádiófrekvenciák lennének. A Craft FM szerintük az az állomás, amit ezen a skálán először mindenkinek be kéne fognia:

"Imagine the whole world beer selection as a FM broadcast band. Some frequencies just give you noise and can harm your hearing. Some provide the best signal-to-noise ratio. We made your frequency tuning a bit easier by creating the number one craft beer station to start with. Tune your mind to craft beer by starting from the very first channel. This will make your life easier when choosing another craft beer later.
Craft FM is an easy drinking 3.5% ABV beer with a refreshing citrus and grapefruit flavor. It’s perfect for relaxing and enjoying some tunes or hanging with friends."


Hát jó, annyiban tán van igazság, hogy az ismerkedést célszerű egy 3,5 %-os sörrel kezdeni kezdő sörivóknak, de ez kétélű fegyver: simán előállhat az a helyzet, hogy az illetőnek elmegy a kedve a sörkóstolástól egy életre. Mindenesetre szerencsére ezzel a sörrel nem ez a helyzet, kellemesen aromás pale ale lett az eredmény, egyáltalán nem tűnik light-nak. Szerintem egész jó.


Megjelenés6
Íz7
Aroma és jellegzetességek 7
Összhatás13
Összesen33




Aromatic light pale ale (see above the story).







Appearance (1-10)6
Taste (1-10)7
Aromas and other characteristics (1-10)   7
Overall (1-20)13
SUM (1-50)33


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése